Vår historia

Vi har framgångsreceptet för ditt företag

Med partnerskap inom olika digitala utvecklingsområden kan Saleem Web Solutions erbjuda ditt företag med en helhetslösning.

Vilka är vi?

Saleem Web Solutions grundades år 2020 med visionen att tillhandahålla en kostnadseffektiv helhetslösning som resulterar i en framgångsrik exponering i den digitala världen. Vi har ett gediget intresse inom programmering kombinerat med entreprenörsanda. Vår drivkraft är att utveckla och vägleda mindre start-ups och lokala företag för att på ett effektivt sätt kunna nå ut till sin målgrupp. Vi har flera partners som är experter inom sitt område både vad gäller digital marknadsföring men även front- och backend utveckling. Detta gör att kunderna och projekten som vi tar oss an får en högkvalitativ lösning som är skräddarsydd till deras företag och vision.

Usama Saleem

Grundare & CEO

Företagets värderingar

Effektivitet
Tid är pengar. Därför är vårt fokus att inte slösa din tid på långdragna projekt. Vi arbetar effektivt och med realistiska tidsplaner enligt överenskommelsen med dig.
Lyhördhet

Vi jobbar enligt principen att du har visionen och vi har verktygen att förverkliga dem. Därför är det viktigt att vi är lyhörda och lyssnar på dina behov för att skräddarsy lösningar till dig.

Utveckling

Vårt fokus är inte enbart att vi ska bygga en hemsida till dig, utan det är att utbilda dig i att kunna underhålla din sida själv i framtiden och på så sätt spara onödiga kostnader.

Kommunikation

Kommunikation är nyckeln till framgång. Vi gissar aldrig på vad du eventuellt kan ha utan har regelbunden kontakt med dig så att du känner dig delaktig i besluten som tas.

Vi har en smidig och effektiv process

Klicka på länken nedan för att läsa mer om hur ett samarbete med oss ser ut.