Portfölj

Nedan listas de projekt med företag som vi har samarbetat med. Recensionerna är klickbara som tar dig till respektive sida för vidare utforskning.

"Saleem Web Solutions levererade en modern och minimalistisk hemsida snabbt och effektivt. De var professionella hela vägen genom processen och ställde upp för att hjälpa genomföra småändringar även efter betalning. Kommunikationen är kvalitetsmässig och vänskaplig där de lyssnar till ens behov och skapar en produkt som är värd mycket mer än priset man betalar."
“Jag ville ha en hemsida med en webbshop och Saleem Web Solutions hjälpte mig att skapa en som passade perfekt till mitt företag. Jag hade en väldigt bra upplevelse med bra service och snabba svar på frågor. De erbjöd olika lösningar baserat på mina önskemål och fick mig att tänka långsiktigt. Jag kan varmt rekommendera detta företag.”
“Flexibilitet och pålitlighet är två av ledord man söker i alla samarbeten man inleder. Saleem Web Solutions lever upp till dessa och levererar snabbt en mycket estetiskt tilltalande och användarvänlig produkt. Rak kommunikation och god prisbild.”
“Min upplevelse av att få min hemsida byggd av Saleem Web Solutions är att det genomfördes på ett professionellt sätt. De var enkla att kontakta och ställa frågor till samt att göra justeringar på sidan. Personligen är jag väldigt nöjd med hemsidan och rekommenderar Saleem Web Solutions starkt.”

Läs mer om vilka vi är

Klicka dig in till vår Om oss sida för att läsa mer om vilka Saleem Web Solutions är och vad vi står för.